Παράλληλες Εκδηλώσεις 2019

Πώς να διαχειριστείτε 100 γάμους τον χρόνο

Ο Salvatore Dimino θα συζητήσει πώς μπορείτε να διαχειριστείτε 100 μόνοι σας και να παραδώσετε φωτογραφίες σε λιγότερο από τέσσερις μήνες. Θα μιλήσει επίσης για το ποζάρισμα και έναν έξυπνο τρόπο διαχείρισης του φωτός.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου 2019 από τις 19:00-22:00.

Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Σάββατο 6 Απριλίου, 10:00-13:00

Advertising & Food Photography: Making Delicious Pictures - Μάριος Θεολόγης, Ομιλία & Live φωτογράφιση. Οι εικόνες του Μάριου Θεολόγη χαρακτηρίζονται με μία λέξη: άψογες. Πώς όμως φτάνει σε αυτό το αποτέλεσμα που τον κάνει να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας; Αυτό είναι το θέμα του σεμιναρίου που μας μεταφέρει πίσω απ’ την κάμερα ενός κορυφαίου φωτογράφου: Θεωρία, τεχνικές, επαγγελματικά «κόλπα», φωτισμός και επεξεργασία θ’ αναλυθούν καθώς ο Μάριος εξηγεί όλη τη διαδικασία παραγωγής των εικόνων του. Θ’ ακολουθήσει live φωτογράφιση τροφίμων επί σκηνής, με παράλληλη μετάδοση σε γιγαντοοθόνη, με την Food Stylist Υπατία Παπασταμάτη να μοιράζεται τεχνικές και υλικά για το στήσιμο ενός τέλειου πιάτου και τον Μάριο ν’ αποκαλύπτει βήμα προς βήμα τους τρόπους φωτισμού που πρέπει να γνωρίζει κάθε φωτογράφος που θέλει να διακριθεί στον χώρο της διαφήμισης. Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Διαβάστε Περισσότερα

Η φιλοσοφία του γάμου

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη φωτογραφία γάμου και έπειτα από δεκάδες γάμους σε διάφορα μέρη του κόσμου, διαφόρων εθνοτήτων, παραδόσεων κτλ ο Νίκος Πεκρίδης θα παρουσιάσει την φιλοσοφία του για την ημέρα του γάμου. Από τον τρόπο που απαντά στο πρώτο μειλ ή στο τηλεφώνημα εώς τον τρόπο που διαχειρίζεται τα αρχεία του γάμου και την παράδοση των άλμπουμς. Παράλληλα θα παρουσιάσει BHS (behind the scenes) εικόνες και βίντεο από διάφορους γάμους και τοποθεσίες καθώς και τεχνικές φωτισμού και σύνθεσης που χρησιμοποιεί.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00-13:00.

Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Σάββατο 6 Απριλίου, 18:00-20:30

Talk Fashion - Bill Georgoussis, Παρουσίαση & Ομιλία. Κι όμως, μια καριέρα στη φωτογραφία μόδας δεν είναι άπιαστο όνειρο. Ο Bill Georgoussis, κορυφαίος του είδους, μας εξηγεί πώς: Σε μια εφ’ όλης της ύλης διάλεξη, μοιράζεται τις δικές του εμπειρίες αλλά και συμβουλές για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Μέσα από την παρουσίαση της δουλειάς του, των σταθμών της καριέρας του και των επιρροών του, θα δώσει απαραίτητα tips για τη δημιουργία πορτφόλιο και την προώθησή του, την αυτοπροβολή και τον ρόλο των social media, αλλά και όλη την έμπνευση που χρειάζεται κάθε επίδοξος φωτογράφος μόδας! Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Διαβάστε Περισσότερα

Αξία, θνησιμότητα και κληρονομιά

Πώς υπολογίζετε την αξία σε κάτι που είναι ανεκτίμητο; Πώς μπορείτε να πείσετε μια «ψηφιακή» πελατεία να εκτιμήσει τη δύναμη της εκτύπωσης; Πώς δημιουργείτε ουσιαστικές φωτογραφίες για τους πελάτες σας που είναι ακαταμάχητες; Ο Jerry Ghionis θα απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις και αλλά κυρίως θα σας ενδυναμώσει και θα σας παρακινήσει να είστε το καλύτερο που μπορείτε και να δημιουργήσετε μια ευημερούσα επιχείρηση για εσάς και τους πελάτες σας. Ο Τζέρι θα παρουσιάσει νέα δουλειά που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ. Θα εκπαιδευθείτε, θα εμπνεύεστε και θα διασκεδάσετε από τον Jerry που το περιοδικό PDN τον ονόμασε σαν έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτές φωτογραφίας στον κόσμο.

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00-22:00.

Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Κυριακή 7 Απριλίου, 10:00-13:00

Mastering Portrait Lighting - Kοσμάς Κουμιανός, Live φωτογράφιση. Πώς χρησιμοποιούμε το φως για να πετύχουμε το «τέλειο» πορτρέτο; Ο βραβευμένος φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός μοιράζεται τα μυστικά του φωτισμού σε μια ζωντανή φωτογράφιση στη σκηνή των Image & Tech Seminars. Δημιουργώντας επί τόπου πρωτότυπα πορτρέτα του μοντέλου του, με παράλληλη μετάδοση σε γιγαντοοθόνη, θα διδάξει τις πιο εντυπωσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα στο στούντιο και θα δώσει πρακτικές συμβουλές φωτισμού για τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα που αφορούν την κατάλληλη τοποθέτηση του φωτός, τη σωστή χρήση των τροποποιητών για high key, low key, beauty και dramatic light, αλλά και όλων των εργαλείων που διακρίνουν τους masters του πορτρέτου! Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο φωτισμού

O Johnson Wee master του WPPI θα αποκαλύψει τις δημιουργικές του τεχνικές και διάφορες ρυθμίσεις φωτισμού . Αυτό περιλαμβάνει την επίδειξη διαφόρων πηγών φωτισμού από φυσικό σε τεχνητό φωτισμό που δείχνει τη μοναδική του προσέγγιση για τη δημιουργία ενός δραματικού αριστουργήματος.Προσαρμόσετε εύκολα τις τεχνικές του στην επόμενη φωτογράφιση σας.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 10:00-13:00.

Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Κυριακή 7 Απριλίου, 18:00-20:30

Creative Sport Photography - Vladimir Rys, Παρουσίαση & Ομιλία. Έχεις ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για την πιο δυνατή εικόνα της ζωής σου. Θα προλάβεις; Αν είσαι ο Vladimir Rys, ναι. Σ’ αυτό το σεμινάριο, ο πολυβραβευμένος φωτογράφος των σπορ (F1 Photographer of the Year: 2014 & 2008, Κicker Sports Pictures of the Year: 2010, 2008, 2006, 2004) παρουσιάζει την εντυπωσιακή δουλειά του, μιλάει για την προσέγγιση και τη φιλοσοφία του και μοιράζεται μαζί μας «behind the scenes» ιστορίες και συμβουλές. Από τις ιδιαιτερότητες του είδους και τις πρωτοποριακές τεχνικές που χρησιμοποιεί ο ίδιος ως τη χρήση των social media και οδηγίες για νέους φωτογράφους, ο Vladimir θα μας ταξιδέψει στον γεμάτο ένταση κόσμο της φωτογραφίας σπορ, πάντα με το σύνθημα: Be Creative! Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ποζάροντας δύσκολα θέματα

Έχετε φωτογραφίσει ποτέ κάποιον με μεγάλα αυτιά, μεγάλη ή στραβή μύτη, μικρά ή περίεργα μάτια, μικρά χείλη, μεγάλο μέτωπο ή ζευγάρι με περίεργο ύψος και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Θα έπρεπε ποτέ να φωτογραφίσετε ένα θέμα ή ένα ζευγάρι μεγάλου μεγέθους χωρίς γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο να τα κολακεύσετε; Θα γνωρίζατε πώς να προσεγγίσετε κάποιον με άγχος ή αδέξιες κινήσεις; Δεν έχει σημασία αν φωτογραφίζετε γάμους και πορτραίτα, αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει την εμπιστοσύνη και την τεχνογνωσία για την φωτογράφιση δύσκολων θεμάτων. Συμμετάσχετε στον πιο βραβευμένο φωτογράφο του WPPI και στον πρώτο Grand Master, Jerry Ghionis σε αυτό το εντατικό σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να φέρετε το καλύτερο στη φωτογράφηση πραγματικών ανθρώπων.Θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε όχι μόνο να κολακεύετε τα υποκείμενα σας, αλλά να κάνετε και πιο εκφραστικά. Θα εμπνευστείτε, θα εκπαιδεύσετε και θα διασκεδάσετε από ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της φωτογραφικής βιομηχανίας.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 19:00-22:00.

Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσακανίκας Σωτήρης-Η μέθοδος νικάει το ταλέντο

Ο Σωτήρης επιστρέφει στο PWS με μια παρουσίαση 3 ωρών μιλώντας για τους γάμους στις ημέρες μας. Πώς ο σύγχρονος επαγγελματίας μπορεί να ξεφύγει από τον εαυτό του και να παρουσιάσει το έργο του. Πώς σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό περιβάλλον μπορεί να μετατραπεί από έναν τοπικό φωτογράφο γάμου σε ένα φωτογράφο μεγάλων και glamourous γάμων. Πώς ανάμεσα σε τόσο πολύ ταλαντούχους ανθρώπους μπορεί ακόμα να παρουσιάσει το ύφος και το έργο του. Συμμετέχετε στη παρουσίαση του Σωτήρη όπου θα μιλήσει για το στυλ του και τις σημερινές τάσεις του γάμου.

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στις 10:00-13:00.

Πρέπει να είστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.