Helexpo MAROUSSI, Λεωφ. Κηφισίας 39, 15123 Μαρούσι
(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δελτίο Τύπου 9/11/2016

Δελτίο Τύπου 9/11/2016
Η IMAGE+TECH expo, η πρώτη καινοτόμος έκθεση Εικόνας και Νέων Τεχνολογιών στην Ελλάδα βασισμένη στα διεθνή πρότυπα, θα ανοίξει τις πύλες της σε επαγγελματίες και κοινό από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου φωτογραφίας - video και νέων τεχνολογιών.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η IMAGE+TECH expo μετά την πρώτη σειρά επαφών με τις εταιρίες του κλάδου της φωτογραφίας, έχει λάβει έως σήμερα τη στήριξη και οριστικοποίηση συμμετοχής των παρακάτω 22 εταιριών (μελών του ΣΕΚΑΦ και μη):

 1. ALBOOM DIGITAL - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.
 2. ALBUMAKE HANDMADE ALBUMS
 3. ART POINT / ΔΕΛΗΣΤΕΦΑΝΗ Ο. - ΒΑΡΔΑΚΤΣΟΓΛΟΥ Σ. Ο.Ε
 4. DIGITAL TRACER ELECTRONICS
 5. FUJIFILM HELLAS A.E
 6. GREEK ROTORS / MYHELIS.COM
 7. ICONNET ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Α.Ε
 8. INTERTECH A.E
 9. ΜANIOS CINE TOOLS ΕΠΕ
 10. NORITEK HELLAS IKE
 11. PHOTOLAB - ΑΚΤΙΔΗΣ Ν. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
 12. RICOH IMAGING GREECE CYRPUS
 13. SCIENCE TECHNOLOGIES
 14. VIDEOPHOT- ΑΦΟΙ ΣΙΑΛΙΑΡΙΔΗ Ο.Ε.
 15. ZEGETRON A.E
 16. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - PHOTOZONE
 17. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε
 18. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ο. Α.Ε.Ε
 19. ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α.Ε
 20. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΟΙ
 21. ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε
 22. ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ Γ. & Ρ. Ο.Ε.

Ενώ μεγάλος αριθμός, μελών και μη, έχει στηρίξει έμπρακτα την δυναμική μας αυτή προσπάθεια, έχοντας δηλώσει την πρόθεσή τους για τη συμμετοχή στην IMAGE+TECH expo και τώρα βρισκόμαστε στη διαδικασία οριστικοποίησης. Πρόκειται για μια εξέλιξη που είναι ιδιαίτερα τιμητική για την εταιρία μας, αλλά συγχρόνως μας γεμίζει με ευθύνη για την επιτυχή διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης.

Επίσης, ιδιαίτερη χαρά μας αποτελεί ότι από τον κλάδο της Τεχνολογίας θα έχουμε ιδιαίτερα σημαντικές συμμετοχές, μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, δείχνοντας εμπιστοσύνη και πιστεύοντας στην επιτυχία διεξαγωγής της πρώτης μεγάλης έκθεσης εικόνας και τεχνολογίας στη χώρα μας.

Αναλυτικά θα παρουσιαστούν οι τελευταίες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, φωτισμός και εξοπλισμός στούντιο, μέσα προβολής και παρουσίασης, υπηρεσίες, αξεσουάρ, παρελκόμενα, κά. Στον τομέα της τεχνολογίας θα παρουσιαστούν οι πλέον σύγχρονες συσκευές, υπηρεσίες και καινοτομίες, όπως πρωτοεμφανίστηκαν στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου, οι τελευταίες εξελίξεις σε υπολογιστές, οθόνες, hardware και smart devices, όπως τηλέφωνα, tablets, wearables, robotics, software & application development, gaming, κά.

H IMAGE+TECH expo θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτοντας ένα διαδραστικό multimedia event με πρωταγωνιστές την εικόνα, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργήσουν ενημερωτικά και εκπαιδευτικά workshops και σεμινάρια, case studies, κεντρικές παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, meeting rooms, διαγωνισμοί, shows και πολλά happenings.

Στην IMAGE+TECH expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αποκλειστικό για εκθέσεις και παρουσιάσεις διεθνών προδιαγραφών κέντρο HELEXPO MAROUSSI, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 εκθέτες και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες επαγγελματίες και ιδιώτες, λάτρεις της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Συνάντηση στην IMAGE+TECH expo για να ζήσουμε την τεχνολογία του αύριο… σήμερα!
10 έως 12 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

H IMAGE+TECH expo πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ και με την συνεργασία του ΣΕΚΕΕ.

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.