Kodak προϊόντα στην IMAGE+TECH expo

Kodak προϊόντα στην IMAGE+TECH expo
Στην IMAGE+TECH expo θα βρείτε τα νεότερα προϊόντα της Kodak.

Η Kodak Alaris είναι μια εταιρία παθιασμένη με τη χρήση της τεχνολογίας για να μετασχηματίσει οργανώσεις και να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Από σαρωτές εγγράφων και ευφυή state-of-the-art λογισμικό και υπηρεσίες που προσφέρει σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου, μέχρι την παραγωγή φωτογραφικού χαρτιού, σταθμούς εκτυπώσεων (κιόσκια) και εφαρμογές (applications) για καταναλωτές, βοηθά τη λήψη φωτογραφιών από τους ανθρώπους και να συνδεθούν με τις συναισθηματικές στιγμές που καθορίζουν όλη τους τη ζωή. Αποστολή της είναι να βοηθήσει τον κόσμο να ξεκλειδώσει τη δύναμη των εικόνων και των πληροφοριών.
Οι άνθρωποι της δουλεύουν πίσω από τις σκηνές, κάνοντας τις συνδέσεις, ωθώντας τα όρια της τεχνολογίας και βοηθώντας τους καταναλωτές να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν το διαρκώς διευρυνόμενο όγκο των δεδομένων που είναι το σήμα κατατεθέν του 21ου αιώνα.

© 2017 Kodak Alaris Inc.
Το εμπορικό σήμα και το εμπορικό όνομα της Kodak χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας από την Eastman Kodak Company.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.kodakalaris.com/go/profilms και στο Facebook.

Μερικά από τα προϊόντα Kodak που θα βρείτε στην IMAGE+TECH expo είναι ο Kodak D4600 Duplex Photo Printer, ο Kodak 305 Photo Printer και το επαγγελματικό φιλμ Kodak Ektachrome.

Kodak D4600 Duplex Photo Printer


Η προσωποποιημένη εκτύπωση αποκτά νέο περιεχόμενο από την Kodak!

Πολλαπλάσιες επιλογές που ανταποκρίνονται άμεσα στα διαρκώς πιο έντονα “θέλω” των χρηστών για την εκτύπωση φωτογραφιών σε κάθε επιφάνεια, μορφή, ακόμη και σε διπλή πλευρά, εξασφαλίζει ο διπλής εκτύπωσης φωτογραφικός εκτυπωτής D4600 της Kodak.
Κατ’ αυτό τον τρόπο, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είτε έχουν ως κύριο αντικείμενό τους τα φωτογραφικά είδη είτε δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο λιανεμπόριο, θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τον υψηλής τεχνολογίας duplex εκτυπωτή φωτογραφιών D4600 της Kodak, διευρύνοντας την πελατειακή τους βάση και προσφέροντας ταυτόχρονα πολύτιμες λύσεις στους χρήστες, εκπλήσσοντάς τους ευχάριστα!
Ο D4600 της Kodak, εξασφαλίζει εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης 300 dpi, δίχως πλαίσιο, σε πολλαπλά μεγέθη (15 x 10 εκ., 15 x 15 εκ., 15 x 30 εκ., 17,3 x 12,2 εκ., 17,3 x 24,4 εκ., 17,8 x 12,7 εκ., 20 x 10 εκ., 20 x 15 εκ., 20 x 20 εκ., 20 x 25 εκ., 20 x 30 εκ.), διπλής όψεως, σε landscape, portrait ή τετράγωνο layout, σε μορφή φωτογραφικών βιβλίων, άλμπουμ, ημερολόγια ευχετήριες κάρτες κ.ά.

Kodak 305 Photo Printer


Compact, υψηλής ποιότητας λύση εκτύπωσης από την Kodak!

Μια ιδανική λύση για όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενισχύσουν τα έσοδά τους, αξιοποιώντας τους τομείς εκτύπωσης φωτογραφιών διαβατηρίων και ταυτοτήτων, αλλά και των καθημερινών στιγμών των πελατών τους, προσφέρει η Kodak.
Πρόκειται για τον Kodak 305 Photo Printer, έναν συμπαγή, προσιτό οικονομικά, μικρών διαστάσεων και βάρους εκτυπωτή φωτογραφιών που υπόσχεται υψηλή ποιότητα και παραγωγικότητα, με μικρό κόστος επένδυσης.
Ο Kodak 305 Photo Printer προσφέρει εκτυπώσεις σε δύο μεγέθη (10 x 15 εκ. και 15 x 20 εκ.) και αντίστοιχο αριθμό φινιρισμάτων (γυαλιστερό και ματ), ενώ ενσωματώνει και χαρακτηριστικά “έξυπνης” τεχνολογίας. Θεωρείται αξιόπιστη και ιδιαίτερα εύκολη στη λειτουργία λύση, η οποία σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από κάθε αναγκαιότητα για την εκτύπωση φωτογραφιών.
Επιπροσθέτως, ο Kodak 305 Photo Printer διακρίνεται για την ταχύτητά του, καθώς δεν χρειάζεται παρά 11,4 δευτερόλεπτα -κατά μέσο όρο- για την εκτύπωση υψηλής ποιότητας φωτογραφιών. Την ίδια στιγμή, η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (λιγότερο από 1 Watt) που παρέχεται στην επιλογή Sleep Mode, κάνει ακόμη πιο προσιτό και θελκτικό τον φωτογραφικό εκτυπωτή της Kodak.

Επαγγελματικό φιλμ Kodak Ektachrome


Προσθέστε “ζωντανά” χρώματα με το επαγγελματικό φιλμ Ektachrome της Kodak!

Το σημείο αναφοράς των επαγγελματικών φιλμ, το θρυλικό θετικό φιλμ Ektachrome, που απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ενθουσιώδεις ερασιτέχνες φωτογράφους αποφάσισε να επαναλανσάρει η Kodak Alaris.
Η καινούρια έκδοση του φιλμ Ektachrome θα υποστηρίζει format φωτογραφικών μηχανών 135-36x, ενώ η διάθεσή του στη διεθνή αγορά εκτιμάται πως θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του δ’ τριμήνου του τρέχοντος έτους.
Το φιλμ Ektachrome, που αποτέλεσε την βασική επιλογή για ολόκληρες γενιές φωτογράφων, είχε καθιερωθεί στην αγορά χάρη στο εξαιρετικά λεπτό κόκκο, τα έντονα, καθαρά όσο και “ζωντανά” χρώματα, καθώς επίσης τους εντυπωσιακούς τόνους και αντιθέσεις. Στοιχεία που του επέτρεψαν να βρίσκεται στην κορυφαία θέση των επιλογών εκ μέρους του συνόλου των φωτογράφων.
Το φιλμ αποτελεί πραγματική κληρονομιά για την Kodak, στο οποίο και παραμένει απόλυτα προσηλωμένη ώστε να ανταποκριθεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες όσων σύγχρονων χρηστών τραβούν φωτογραφίες και φιλμ. Κινούμενη σε αυτό το πλαίσιο, ακούγοντας και καταγράφοντας τις ανάγκες, τα “θέλω”, τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των ίδιων των φωτογράφων, η Kodak εξέλιξε περαιτέρω το Ektachrome ώστε τόσα χρόνια μετά να εξακολουθήσει να αποτελεί και πάλι την απόλυτη επιλογή.
Το Ektachrome αποτελεί ένα φιλμ color positive, γνωστό και ως θετικό φιλμ, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα συνηθισμένα φιλμ τα οποία είναι color negative. Αποτέλεσμα; Να εξασφαλίζει την παραγωγή θετικών εικόνων και φωτογραφιών, τις οποίες οι χρήστες μπορούν να δουν ή ακόμη και να προβληθούν μόλις αποκαλυφθούν και επεξεργαστούν. Γεγονός που κάνει το Ektachrome της Kodak ιδανική λύση για υψηλής ανάλυσης προβολές ή επαγγελματικές παρουσιάσεις! Την ίδια στιγμή, θεωρείται κατάλληλο για λειτουργίες scanning και εκτύπωσης σε μια διευρυμένη γκάμα από επαγγελματικής κλίμακας φωτογραφικά μέσα.

Media

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.