Creative Ideas

Creative Ideas
H Creative Ideas εκθέτης αλλά και χορηγός τεχνολογίας στην IMAGE+TECH expo!

Η Creative Ideas, έχοντας σημαντική θέση στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά στον χώρο της υλοποίησης custom εφαρμογών, Mobile εφαρμογών, εφαρμογών στην πλατφόρμα του SharePoint καθώς και στην υλοποίηση υποστήριξη και consulting για ηλεκτρονικό εμπόριο, θέλησε να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια των διοργανωτών για την ποιοτική και αποτελεσματική προώθηση της τεχνολογίας.

Οι επισκέπτες την έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις λύσεις και για τα έργα της εταιρίας, την εμπειρία αλλά και την μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτει στην υλοποίηση εφαρμογών. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν των ειδικών τιμών που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης για τις παραγγελίες τους στην πλατφόρμα Ultimate Forms (για το SharePoint) που αντιπροσωπεύουν για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της Creative Ideas No 114, στο επίπεδο D για να συζητήσετε τις λύσεις που μπορεί να σας προσφέρει αλλά και να γνωρίσετε προσωπικά τα μέλη της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, μπορείτε να βρείτε στο website www.creative-ideas.gr και στο Facebook

Creative Ideas

Κολοκοτρώνη & Λέκκα 31, 105 62 Αθήνα

210 3234617

info@creative-ideas.gr

www.creative-ideas.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.