Καμπανάος Α.Ε.Ε

Καμπανάος Α.Ε.Ε
Πλούτος Προϊόντων & Αξεσουάρ από την Καμπανάος Α.Ε.Ε !

Η εταιρεία Καμπανάος Α.Ε.Ε δραστηριοποιείται στη φωτογραφική αγορά από το 1965 και κατέχει υψηλό μερίδιο αγοράς πανελλαδικά και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο μεγάλων οίκων του εξωτερικού, επίσημος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των προϊόντων της KODAK ALARIS, καθώς και διανομέας ορισμένων από τους μεγαλύτερους οίκους του φωτογραφικού χώρου (FUJI, EPSON κλπ.).

Πάντα με συνέπεια, αναζητά και βρίσκει λύσεις, προσπαθώντας να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις.

Κατα τη διάρκεια της IMAGE+TECH expo 2017, η εταιρία Καμπανάος Α.Ε.Ε θα προβάλλει μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα προϊόντων, αξεσουάρ και λύσεων για τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, από Kodak κάρτες μνήμης και USB sticks, εκτυπωτές Epson, εξοπλισμό στούντιο, αναλώσιμα για mini-labs, μελάνια και χημικά, μέχρι θερμικούς εκτυπωτές, φωτογραφικά χαρτιά, φιλμ και μηχανές μιας χρήσης, προϊόντα θερμομεταφοράς και χαρτιά ψηφιακών εκτυπώσεων inkjet.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας θα βρείτε στο website: www.kabanaos.gr και στo Facebook.

Καμπανάος Α.Ε.Ε

Ικαρίας 32 και Άνθ. Γαζή 43, 121 32 Περιστέρι

210 5711650

info@kabanaos.gr

www.kabanaos.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.