Αφοί Θεοδώρου Α.Ε.

Αφοί Θεοδώρου Α.Ε.
Τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας της Αφοί Θεοδώρου Α.Ε. “ξετυλίγονται” στην έκθεση IMAGE+TECH expo 2017!

Άλµπουµ φωτογραφιών, κορνίζες, ευχετήριες κάρτες, υλικά συσκευασίας και είδη δώρου θα βρεθούν στο επίκεντρο της παρουσίας της εταιρίας Αφοι Θεοδωρου Α.Ε. στην έκθεση IMAGE+TECH expo.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στην εγχώρια αγορά, η εισαγωγική και εµπορική εταιρία Αφοι Θεοδωρου Α.Ε.. καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της μέσω ξεχωριστών προϊόντων, που προέρχονται από συνεργασίες µε εταιρείες του εξωτερικού και του ελλαδικού χώρου.

Παράλληλα, μέσα από την τεχνολογική και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της καταφέρνει να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα µε την πιο άμεση εξυπηρέτηση. Σε αυτό το πλαίσιο, εδώ και 3 χρόνια λειτουργεί αποκλειστικά για επαγγελματίες το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της εταιρίας στη διεύθυνση: www.theobros.gr. Μέσω αυτού, ο επαγγελματίας έχει πρόσβαση σε αναλυτικές περιγραφές, τιμές και λεπτομερείς φωτογραφίες των διαθέσιμων προϊόντων, ενώ μπορεί να αξιοποιήσει και τη δυνατότητα αποστολής παραγγελίας 24 ώρες το 24ωρο. Επιπλέον, λαμβάνει εύκολη, άμεση όσο και εκτενή ενημέρωση για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της Αφοί Θεοδώρου Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας θα βρείτε στο website: www.theobros.gr και στo Facebook.

Αφοί Θεοδώρου Α.Ε.

Πλατεία Ιπποδαμείας 8, 185 31 Πειραιάς

210 4209583

info@theobros.gr

www.theobros.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.