Μπαταρίες BLAUPUNKT από τη Divitec

Μπαταρίες BLAUPUNKT από τη Divitec

Μπαταρίες BLAUPUNKT στην IMAGE+TECH expo!


H Divitec AE έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των μπαταριών της εταιρείας BLAUPUNKT για την Ελλάδα και για επιλεγμένες Βαλκανικές χώρες. Η BLAUPUNKT, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη Γερμανική εταιρεία, έχει δυναμική παρουσία και στον χώρο των μπαταριών, καλύπτοντας όλους τους τύπους και τις ανάγκες του καταναλωτή.

Οι αλκαλικές μπαταρίες, με την άριστη ποιότητά τους, πιστοποιημένες από τον φορέα TÜV, έχουν κριθεί κατάλληλες και αξιόπιστες για κάθε τύπο συσκευής, από τον πιο απλό μέχρι τον πιο απαιτητικό. Με τρεις σειρές αναλόγως των ενεργειακών σας απαιτήσεων: α) η everyday για συσκευές χαμηλής κατανάλωσης (ρολόγια, τηλεκοντρόλ κλπ) β) η performance, κατάλληλη για τις καθημερινές σας ανάγκες (ασύρματα πληκτρολόγια, φακοί κλπ) και γ) η high end για συσκευές υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων για μεγάλη διάρκεια και απόδοση (ψηφιακές μηχανές κλπ). Οι μπαταρίες λιθίου αποτελούν την ιδανική λύση για τις συσκευές μεγάλης ενεργειακής κατανάλωσης με 7 φορές μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με τις αλκαλικές μπαταρίες. Βάσει της κατασκευής τους, μπορούν να αποθηκευτούν έως και 12 χρόνια και να διατηρήσουν την απόδοσή τους, ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Χάρη στο μικρό τους βάρος, αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή για τις εξωτερικές δραστηριότητες. Την γκάμα συμπληρώνουν οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με ικανότητα φόρτισης έως και 1000 φορές. Η εξελιγμένη τεχνολογία NiMH που φέρουν, παρέχει μοναδική αξιοπιστία και αποτρέπει την εμφάνιση του «φαινομένου μνήμης». Επιπλέον, διαθέτουν την τεχνολογία Low-Self-Discharge (LSD), η οποία διασφαλίζει τη διαφύλαξη περίπου του 80% του αρχικού φορτίου, ακόμα και σε διάστημα 1 έτους.

Με εύρος προϊόντων που ξεκινούν από τις μπαταρίες ΑΑ, ΑΑΑ, 9V, C, D, έως τις μπαταρίες κουμπιά και τις μπαταρίες ακουστικών και με ποικιλία συσκευασιών, οι μπαταρίες BLAUPUNKT καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτή, με την εγγύηση της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας με μακρά ιστορία.

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.