Συνέντευξη με τα μέλη του Σ.Ε.Κ.Α.Φ.

Συνέντευξη με τα μέλη του Σ.Ε.Κ.Α.Φ.
Σ.Ε.Κ.Α.Φ.: Ανανέωση και διαφοροποίηση στο περιεχόμενο, "άνοιγμα" στην τεχνολογία

Ιδιαίτερα ψηλά έχουν τοποθετήσει τον πήχη των προσδοκιών σχετικά με την IMAGE+TECH expo 2017 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Κ.Α.Φ., τα οποία και θεωρούν πως η έκθεση θα αποτελέσει ορόσημο για τον κλάδο της εικόνας και της τεχνολογίας. Παράλληλα, οι ίδιοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την σημαντική και σε επαγγελματικό επίπεδο προεργασία την οποία έχουν πραγματοποιήσει οι άνθρωποι της Be Best, έχοντας υλοποιήσει κάθε δέσμευση που είχαν αναλάβει.

Όπως σημειώνει σχετικά ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Κ.Α.Φ., κ. Γιώργος Μαρνελάκης, η πρόταση της Be Best σχετικά με την διοργάνωση της Έκθεσης IMAGE+TECH expo 2017 επελέγη από τα μέλη του Συνδέσμου καθώς διείδαν ξεχωριστή δυναμική και ευρύτερη οργάνωση σε ένα εκθεσιακό γεγονός που αποβλέπει στην επέκταση της αγοράς των φωτογραφικών προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών στην τεχνολογία. "Θέλουμε οι επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες φωτογράφοι και μεμονωμένοι καταναλωτές που θα επισκεφτούν την IMAGE+TECH expo 2017 να αποκομίσουν μια πλήρη όσο και περιεκτική εικόνα σχετικά με τα τεκταινόμενα στους τομείς της εικόνας και της τεχνολογίας σήμερα. Απώτερος σκοπός της έκθεσης είναι να αποτελέσει ορόσημο για τον κλάδο. Ήδη, τα σχετικά δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, ενώ οι άνθρωποι της Be Best έχουν υλοποιήσει ότι είχαν προγραμματίσει και υποσχεθεί".

Η σύνδεση των αγορών και εν γένει κλάδων της εικόνας και της τεχνολογίας με την ταυτόχρονη ανάδειξη και παρουσία τους στην εγχώρια αγορά, αποτελεί το κύριο ζητούμενο για την IMAGE+TECH expo 2017, όπως ισχυρίζεται ο Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Κ.Α.Φ., κ. Κώστας Τάγκαλος. "Η αγορά των φωτογραφικών το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε εκδηλώσει την απαίτησή της για την αλλαγή, την επέκταση, την ενδυνάμωση, την ανανέωση της μορφής του καθιερωμένου ετήσιου εκθεσιακού γεγονός του κλάδου. Όλοι επιζητούσαν την ριζική ανανέωση με την ταυτόχρονη συμπερίληψη κι άλλων προϊοντικών τομέων, όπως λ.χ. της πληροφορικής, των tablet, της τηλεόρασης, των smartphones, των projectors, των monitors κ.ο.κ. Υπό αυτό το πρίσμα προέκυψε η IMAGE+TECH expo 2017 στην οποία θα παρουσιαστούν πληθώρα από νέα προϊόντα, λύσεις και εφαρμογές που προέρχονται από επώνυμες εταιρείες σε έναν ιδιαίτερα οργανωμένο χώρο, γεγονός που θα επιτρέψει στους επισκέπτες να επιλέξουν αυτό που τους εξυπηρετεί".

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Ανέστης Αποστολίδης θεωρεί πως πριν καν ξεκινήσει η IMAGE+TECH expo 2017 έχει ήδη πετύχει τους βασικούς της στόχους. Ποιοι είναι αυτοί; "Η εντυπωσιακή ανανέωση του περιεχομένου της, η φερεγγυότητα στις διαδικασίες, η καθαρότητα και η τιμιότητα στις σχέσεις με την διοργανώτρια εταιρεία, Be Best. Επίσης, σημαντική κρίνεται η εναρμόνιση του τομέα της εικόνας με την τεχνολογία, με την ταυτόχρονη αμφότερη αξιοποίησή τους σε κοινές ή συμπληρωματικές υπηρεσίες και λύσεις. Πλέον, η αναζήτηση συνεργειών που θα επιτρέψει την αύξηση της πελατείας και την ενίσχυση των εσόδων βρίσκεται στην κορυφή των ζητούμενων για κάθε επαγγελματικό κλάδο που θέλει να έχει προοπτική στο μέλλον. Πάντοτε δε, έχοντας το βλέμμα προς τα μπροστά και ψηλά!".

Στην διάφανη όσο και δημοκρατική διαδικασία της επιλογής της πρότασης της διοργανώτριας εταιρείας, Be Best, κατά τη διάρκεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης αναφέρθηκε ο Ταμίας του Σ.Ε.Κ.Α.Φ., κ. Πέτρος Αγκοπιάν. "Κατ’ αρχήν, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως ο Σ.Ε.Κ.Α.Φ. αποτελεί τον μοναδικό οργανωμένο Σύνδεσμο imaging, στον οποίο και συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, που -μεταξύ άλλων- θέτουν τις τάσεις της επόμενης ημέρας και χαράσσουν το μέλλον του κλάδου. Η εντυπωσιακή σε όγκο και συμμετοχή των εταιρειών στη συγκεκριμένη Γενική συνέλευση διασφάλισε το τελικό αποτέλεσμα της επιλογής της Be Best μέσω ψηφοφορίας αναφορικά με τη διοργάνωση της IMAGE+TECH expo 2017. Αρκεί να αναφέρω πως το 60% των μελών του Σ.Ε.Κ.Α.Φ. παρέστησαν στη συνεδρίαση. Σκοπός της νέας έκθεσης είναι να πετύχει "άνοιγμα" στον κλάδο της τεχνολογίας, αλλά και να σημειώσει μεγαλύτερη προσέλευση σε επίπεδο επισκεπτών-καταναλωτών. Με βάση τα μηνύματα που λαμβάνουμε, η IMAGE+TECH expo 2017 αναμένεται να αποτελέσει το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός σε τετραγωνικά μέτρα και πλήθος συμμετοχών εν συγκρίσει με ότι συνέβαινε στο παρελθόν".

Τέλος, το Μέλος του Σ.Ε.Κ.Α.Φ., κ. Αλέξανδρος Καμπανάος, στάθηκε στην προσθήκη του τομέα της τεχνολογίας στην IMAGE+TECH expo 2017. "Πρόκειται για ένα βασικό στοιχείο διαφοροποίησης σε σχέση με ότι συνέβαινε στο απώτερο παρελθόν. Μάλιστα, ήδη στην φετινή ανανεωμένη εκδοχή της, συμμετέχουν πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω τομέα της τεχνολογίας, γεγονός που θα ενδυναμώσει το περιεχόμενο της έκθεσης, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και ευκαιρίες συνεργασίας με τα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες του κλάδου της εικόνας, της φωτογραφίας και του βίντεο. Αποτέλεσμα; Να προσδοκάται μεγαλύτερη προσέλευση επαγγελματικού κοινού, αλλά και τελικών χρηστών".

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.