Συνέντευξη με την Creative Ideas

Συνέντευξη με την Creative Ideas
Διπλή στόχευση για την Creative Ideas με τη συμμετοχή της στην IMAGE+TECH expo

Ενίσχυση του brand awareness σε συνδυασμό με την προώθηση καινοτόμων όσο και custom λύσεων και εφαρμογών διαχείρισης εγγράφων, φωτογραφιών, βίντεο και εικόνων, mobile εφαρμογών, αλλά και λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, online διαφήμισης, online marketing και affiliate marketing προς την αγορά των επαγγελματιών φωτογράφων, των κινηματογραφιστών, της βιντεοσκόπησης, καθώς επίσης και της υψηλής τεχνολογίας, επιδιώκει η Creative Ideas μέσω της συμμετοχής της στην έκθεση IMAGE+TECH expo 2017, σύμφωνα με τον κ. Μάνο Πέπη, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας.

Κύριε Πέπη, σε τι στοχεύει η Creative Ideas με την συμμετοχή της στην έκθεση IMAGE+TECH expo 2017;

Στην Creative Ideas θεωρούμε πως η διοργάνωση και διεξαγωγή μιας σύγχρονης όσο και ολοκληρωμένης έκθεσης που θα κινείται σε διεθνή πλαίσια, όπως η IMAGE+TECH EXPO 2017, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να ενισχύσουμε τον βαθμό της αναγνωρισιμότητάς μας σε μια δυναμικά ανερχόμενη όσο και διευρυμένη αγορά όπως είναι αυτή των φωτογράφων, των κινηματογραφιστών, της βιντεοσκόπησης, των επαγγελματιών παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προς αυτούς, καθώς επίσης και της υψηλής τεχνολογίας. Την ίδια στιγμή, θεωρούμε την IMAGE+TECH expo 2017 ως μια ιδανική πλατφόρμα που περιλαμβάνει μια ιδιαίτερα ευρεία όσο και εύρωστη γκάμα από εταιρείες με πολλαπλές δυνατότητες και ποικίλα ενδιαφέροντα προκειμένου να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις λύσεις μας.

Τι περιλαμβάνουν οι συγκεκριμένες προτάσεις;

Κατ’ αρχήν, απευθύνονται σε κάθε κλάδο και αφορούν σε εξειδικευμένες-custom εφαρμογές που αναπτύσσονται σε τεχνολογικές πλατφόρμες της Microsoft, σε mobile εφαρμογές, καθώς επίσης και σε λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Την ίδια στιγμή, περιλαμβάνει εφαρμογές και εν γένει προτάσεις για online διαφημίσεις, online marketing και affiliate marketing. Οι λύσεις της Creative Ideas διακρίνονται από “φρέσκια” ματιά και αντίληψη, ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων, εμπεριέχουν σημαντική τεχνογνωσία, ενώ σε κάθε project που αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε προσπαθούμε και εφαρμόζουμε μοναδική πελατειακή προσέγγιση. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να σημειώσουμε πως διαθέτουμε συνεργασίες με την Google, την Microsoft, την CS-Cart αλλά και με άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου της πληροφορικής και του internet. Κάτι, που μας βοηθά να προσφέρουμε διεθνώς αναγνωρισμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στο portfolio των πελατών μας.

Ποιες υπηρεσίες προκρίνετε για τους επαγγελματίες που θα συμμετάσχουν ή θα επισκεφτούν την IMAGE+TECH expo 2017;

Στην Creative Ideas αντιλαμβανόμαστε τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς τους πελάτες μας ως ένα άλλο παζλ μιας ολοκληρωμένης εργαλειοθήκης. Για αυτό και μέσω του πλήθους των λύσεων και υπηρεσιών, επιχειρούμε να καλύψουμε κάθε πιθανή και μη ανάγκη των επιχειρήσεων-πελατών. Ωστόσο, θεωρούμε ότι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται οι λύσεις αρχειοθέτησης πληροφοριών, διαχείρισης εγγράφων και φωτογραφιών, προκειμένου οι επαγγελματίες να είναι σε θέση να “κτίσουν” την δική τους image bank. Και αυτό, με πλήρη ασφάλεια, πληρώντας υψηλά ποιοτικά κριτήρια και στάνταρντ, ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και απ’ οποιαδήποτε συσκευή. Την ίδια στιγμή, θα προωθήσουμε τις ποικίλες λύσεις online διαφήμισης, online marketing και affiliate marketing μέσω των οποίων δομούμε και “καθοδηγούμε” στοχευμένη διαφήμιση στο επιθυμητό κοινό για λογαριασμό των επιχειρήσεων-πελατών μας, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερο conversion. Από την πλευρά τους οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις λύσεις και για τα έργα μας, την εμπειρία, αλλά και την μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην υλοποίηση εφαρμογών. Μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν των ειδικών τιμών που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης για τις παραγγελίες τους στην πλατφόρμα Ultimate Forms (για το SharePoint), την οποία και αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Σημειώνεται πως η Creative Ideas θα βρίσκεται στο περίπτερο 114 στο επίπεδο D.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, μπορείτε να βρείτε στο website www.creative-ideas.gr και στο Facebook

Creative Ideas

Κολοκοτρώνη & Λέκκα 31, 105 62 Αθήνα

210 3234617

info@creative-ideas.gr

www.creative-ideas.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.