Π. Αρβανίτης ΑΕΕ

Π. Αρβανίτης ΑΕΕ
H Π. Αρβανίτης ΑΕΕ στην IMAGE+TECH expo!

Η Π. Αρβανίτης ΑΕΕ, με 40 χρόνια εμπειρίας στην ψηφιακή εικόνα και εκτύπωση παρουσιάζει στην IMAGE + TECH expo:

-DEVELOP: Eκτυπωτικά μεγάλης παραγωγικότητας, εκτυπωτικές πρέσες προσφέροντας προτάσεις σε κάθε επαγγελματία -φωτογράφο. Ταυτόχρονα, η ανάπτυξη των εφαρμογών της DEVELOP δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε τις εργασίες εκτυπώσεις από όπου και αν βρίσκεστε προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ευέλικτες και απρόσκοπτες συνδέσεις μεταξύ των κινητών συσκευών και των εκτυπωτικών συστημάτων.
www.develop.eu

-ΚOMFI: Η εταιρεία, εκτός από την βιομηχανική πλαστικοποίηση, εμπορεύεται μηχανήματα ψηφιακού SPOT UV COATING το εκπληκτικό SPOTMATIC 54 , για ανάδειξη των φωτογραφιών, επίσης διαθέτει και τον εκπληκτικό εκτυπωτή imiJET BE 70 για γραφή στο πλάι του βιβλίου (σόκορο).
www.komfieurope.com

-RENZ: Εταιρεία βιβλιοδεσίας μεταλλικού σπιράλ- ημερολογίου και υλικών σπιράλ σε μηχανήματα παραγωγής και γραφείου. Αποτελεί σήμερα, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες που είναι συνώνυμη με την ποιότητα κατασκευής μηχανημάτων σπιράλ μεταλλικού , πλαστικού και σαλίγκαρου (coil) αλλά και των υλικών σπιράλ Α4.
www.renz.com

-UNIBIND: Γνωστή εταιρεία βιβλιοδεσίας Photobook – εξώφυλλα για ψηφιακά άλμπουμ, Steelbook – εξώφυλλο ιδανικό για τιμοκαταλόγους, παρουσιάσεις κ.ά, YOURSTEELBOOK – εξώφυλλο με σπιράλ μεταλλικό ιδανικό για τιμοκαταλόγους και καταλόγους εστιατορίων. Εύκολες και έξυπνες προτάσεις παρουσιάσεων.
Επίσης θα παρουσιαστεί ο Foil printer της Unibind, νέος, γρήγορος και πρακτικός για χρυσοτυπίες στα εξώφυλλα Unibind αλλά και σε άλλες επιφάνειες, ιδανικά για διαφημιστικές προβολές και προωθήσεις.
www.unibind.com


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.arvanitis-p.gr και στο Facebook.

Π. Αρβανίτης ΑΕΕ

Ήρας 6, Μεταμόρφωση

210 2854000

info@arvanitis-p.gr

www.arvanitis-p.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.