Συνεργασία DIVITEC – VANGUARD

Συνεργασία DIVITEC – VANGUARD
Η Divitec AE διαθέτει τα προϊόντα της Vanguard στην ελληνική αγορά

Στην αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Vanguard στην εγχώρια αγορά προχωρά η Divitec AE έπειτα από την υπογραφή σχετικής συμφωνίας συνεργασίας.
Σημειώνεται πως η Vanguard World σχεδιάζει και κατασκευάζει τρίποδα, τσάντες, κιάλια και αξεσουάρ, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες φωτογράφους, καθώς επίσης και σε όσους ενδιαφέρονται να απολαμβάνουν υπαίθριες δραστηριότητες.

Η ποιότητα και η επίδοση των προϊόντων της Vanguard έχει αναγνωριστεί με πολλά διεθνή βραβεία. Πλέον, χιλιάδες φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο βασίζονται στα τρίποδα, στα μονόποδα, τις κεφαλές, τις τσάντες και τις θήκες της Vanguard.

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Divitec AE επιχειρεί να δώσει “σάρκα και οστά” στην προσπάθεια της ειλημμένης στρατηγικής της απόφασης σχετικά με την περαιτέρω επέκταση της διαθέσιμης γκάμας των προϊόντων της και στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.divitec.gr και στο Facebook

.

Divitec Α.Ε.

Παραμυθιάς 4, 153 54 Γλυκά Νερά

210 2855080

orders@divitec.gr

www.divitec.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.