Δυναμική Υποστήριξη του ΣΕΚΑΦ στην IMAGE+TECH expo

Δυναμική Υποστήριξη του ΣΕΚΑΦ στην IMAGE+TECH expo
Η Γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΚΑΦ ανέθέτει την διοργάνωση της κλαδικής έκθεσης IMAGE+TECH expo στην εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best.

Έπειτα από την απόφαση που έλαβε η Γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΚΑΦ (Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων & Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών & Συστημάτων Εικόνας) για την ανάθεση της διοργάνωσης της κλαδικής έκθεσης IMAGE+TECH expo στην εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεωv Be Best, η ανταπόκριση των εταιρειών-μελών του ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Δείγμα πως οι επαγγελματίες-μέλη του ΣΕΚΑΦ “διψούσαν” για κάτι το νέο, σύγχρονο, όσο και ολοκληρωμένο που θα “πιάνει” το σφυγμό της αγοράς και των καινοτόμων τάσεων που επικρατούν σε διεθνές επίπεδο. Βασικές αρχές στις οποίες θα κινείται η IMAGE+TECH expo, εξασφαλίζοντας στους επαγγελματίες του κλάδου μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την πληρέστερη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.
Ταυτόχρονα, η IMAGE+TECH expo θα “αγκαλιάζει” το σύνολο της αγοράς της οπτικής επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών, διευρύνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την στόχευση των επαγγελματιών, καθώς επίσης και το εύρος του κοινού στο οποίο μπορούν να απευθυνθούν με τις μοναδικές υπηρεσίες και τα καινοτόμα προϊόντα τους στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, χρήστες τεχνολογικών προϊόντων και εφαρμογών, χομπίστες, νεαρής ηλικίας “smartphoners” κ.ά.

Παράλληλα, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην IMAGE+TECH expo και στο εκπαιδευτικό της κομμάτι, με την διοργάνωση των IMAGE+TECH Seminars + Photo Contests, μιας πλούσιας γκάμας από ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιήσουν παγκόσμια καταξιωμένοι επαγγελματίες της φωτογραφίας, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, case studies, workshops, one-to-one meeting rooms, fun events και happenings κ.ά.

Στόχος, η παροχή πολύτιμων insights και ολοκληρωμένης ενημέρωσης – γνώσης με την ταυτόχρονη επίτευξη συνεργειών και συνεργασιών.

Η έκθεση IMAGE+TECH expo αποτελεί την σύγχρονη απάντηση στις αυξημένες ανάγκες, τις εξειδικευμένες απαιτήσεις και τα “θέλω” των επαγγελματιών του κλάδου!

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.