Διαγωνισμοί Φωτογραφίας

Διαγωνισμοί Φωτογραφίας
Λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς φωτογραφίας, άλμπουμ και βίντεο της IMAGE+TECH expo.

Μετρήστε τις δυνάμεις σας και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας στη κατηγορία που σας ενδιαφέρει!
23 καταξιωμένοι επαγγελματίες είναι εδώ για να αξιολογήσουν τις γνώσεις σας!
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι και κινηματογραφιστές που θέλουν να στείλουν φωτογραφίες άλμπουμ ή βίντεο στον IMAGE+TECH contest.

Τα βραβεία των νικητών των διαγωνισμών έχουν την επίσημη αναγνώριση του ΣΕΚΑΦ. Πέραν των βραβείων, θα απονεμηθούν και σημαντικά δώρα στους νικητές.

  • Οι 23 κριτές που επιλέχθηκαν με βάση την εμπειρία τους και τη φωτογραφική τους αξία​,​ θα αξιολογήσουν τις φωτογραφίες, τα άλμπουμ και τα βίντεο​ που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό​​.
  • Η αξιολόγηση της κάθε φωτογραφίας​, άλμπουμ ή βίντεο προκύπτει από το μέσο όρο των αξιολογήσεων όλων των κριτών.
  • Οι κριτές δεν έχουν πρόσβαση στο όνομα του φωτογράφου ​ ή κινηματογραφιστή ​ που συμμετέχει στο διαγωνισμό για να είναι αδιάβλητος.
  • Οι φωτογραφίες​, τα άλμπουμ και τα βίντεο​ που συμμετέχουν αξιολογούνται με βάση το 60 και φθάνουν μέχρι το 100​ που θεωρείται η ανώτατη αξιολόγηση​.
  • Οι φ​ωτογραφίες​, τα άλμπουμ και τα βίντεο​ που​ θα​ συγκεντρώσουν από 80 βαθμούς και πάνω​,​ θα δημοσιοποιηθούν με τα ονόματα των δημιουργών τους στο site των σεμιναρίων μετά το πέρας του διαγωνισμού και θα επισημανθούν με το βραβείο "Best of Greece- Image+Tech Contests 2017".
  • Οι φωτογραφίες, τα άλμπουμ και τα βίντεο που έχουν αξιολογηθεί κάτω από 80 δεν θα εμφανίζονται στο site αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν εάν κάνουν Log-In στο site με τους κωδικούς τους να δουν τους βαθμούς που συγκέντρωσε η κάθε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.