Όλα ζωντανά στον αέρα!

Όλα ζωντανά στον αέρα!
Πλήρως εξοπλισμένο και άρτια στελεχωμένο studio ΤV θα εκπέμψει πρόγραμμα μέσα από την έκθεση Image+Tech & Photovision 2019!

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης και σε όλη τη διάρκειά της αλλά και μία ημέρα πριν το άνοιγμα, θα λειτουργήσει ολοκληρωμένο, πλήρως εξοπλισμένο και άρτια στελεχωμένο με το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό τηλεοπτικό studio. Με εικονολήπτες, ηχολήπτες, παρουσιαστές, διεύθυνση παραγωγής & ροή προγράμματος και ασφαλώς έμπειρο σκηνοθέτη. Ο σταθμός θα εκπέμπει μέσω του Υoutube από τα κανάλια της έκθεσης και ταυτόχρονα από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο της διοργάνωσης όσο και των εκθετών που διαθέτουν και θέλουν κάτι τέτοιο. Την τεχνική υποστήριξη του εγχειρήματος θα έχει μεγάλος πάροχος internet παρουσιάζοντας στην πράξη και για πρώτη φορά στη χώρα μας ασύλληπτες ταχύτητες upload & download δεδομένων! Φιλοδοξία της διοργάνωσης είναι αυτός ο σταθμός TV να καταγράψει και να μεταδώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας που θα παρουσιαστούν στην έκθεση. Ζωντανά, σύντομα και περιεκτικά.

Όλο αυτό το πολύτιμο σε πληροφορία υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αποτελέσει σίγουρα ένα corpus με ότι νέο έχει να μας επιδείξει όχι μόνον ο κλάδος imaging αλλά ευρύτερα η τεχνολογία και θα είναι φυσικά δωρεάν διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο. Πολύ σύντομα και ακριβώς μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ενοικίασης περιπτέρου θα αποστέλλεται σε κάθε εκθέτη ξεχωριστά η πρόσκληση-πρόταση συμμετοχής στο project. Γιατί μπορεί να γίνονται ζωντανά και πολύ γρήγορα οι μεταδόσεις αλλά το πρόγραμμα δηλ. ο ακριβής χρόνος και προπάντων η διάρκεια της μετάδοσης, θα υπακούουν σε αυστηρό προγραμματισμό που θα έχει ολοκληρωθεί εβδομάδες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης. Στη συνέχεια και μόλις “κλείσει” το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε όλες του τις λεπτομέρειες στο κοινό για να προγραμματίσει την παρακολούθησή του. Είτε live από το studio της έκθεσης, είτε από οθόνες που θα βρίσκονται διάσπαρτες στον εκθεσιακό χώρο, είτε ασφαλώς από το κινητό ή τον υπολογιστή οπουδήποτε ανά την Ελλάδα και την Υφήλιο. .

Μείνετε συντονισμένοι!Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.