Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Υποστηρίζει την IMAGE+TECH expo

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Υποστηρίζει την IMAGE+TECH expo
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.), στο οποίο συμμετέχει το σύνολο των επαγγελματιών της περιφέρειας των Αθηνών οι οποίοι ασκούν εμπορική δραστηριότητα ή παρέχουν υπηρεσίες, υποστηρίζει την IMAGE+TECH expo.

Το Ε.Ε.Α., που αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, έχει ως βασικό σκοπό του την ενημέρωση, προστασία και ανάπτυξη των 250.000 επαγγελματιών - μελών του.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο επιχειρεί να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση στα μέλη του, διευρύνοντας τις αγορές στις οποίες κινούνται, προσφέροντάς τους παράλληλα επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Υπό αυτό το πρίσμα, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) υποστηρίζει την IMAGE+TECH expo καλώντας τις επιχειρήσεις - μέλη του να συμμετάσχουν στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για τους τομείς της οπτικής επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών!

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.