Nexus Publications A.E

Nexus Publications A.E
H Nexus Publications A.E στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION!

H Nexus Publications A.E είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον τομέα των εκδόσεων του Imaging στην Ελλάδα. Ασχολείται επίσης με τη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων.

• Photonet - Το περιοδικό πανελλήνιας κυκλοφορίας για το Imaging. Από το 1998 είναι αποκλειστικό μέλος της EISA (www.eisa.eu) στην Ελλάδα για το Expert Group Photography. Διανέμεται και πωλείται σε τιράζ 10.000 τευχών. Προηγούμενα τεύχη του απoστέλλονται δωρεάν σε φωτογραφικές λέσχες, σχολές και ομάδες.

• Photonet Professional - Το περιοδικό – εργαλείο, για τον επαγγελματία του Imaging, αποστέλλεται δωρεάν, 4 φορές το χρόνο, σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας και του βίντεο στην Ελλάδα. To ένθετό του, Professional Camera & Microphone, απευθύνεται στους επαγγελματίες της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της παραγωγής και του βίντεο.

Photonet Diary - Το μοναδικό αυτοτελές Ημερήσιο Ημερολόγιο για τους επαγγελματίες της εικόνας στην Ελλάδα, αποστέλλεται δωρεάν στους επαγγλεματίες του Ιmaging. Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που αφορούν στην αγορά του Ιmaging (ονόματα εταιρειών, διευθύνσεις, τηλέφωνα κ.λπ.).

• Site: www.nexusmedia.gr - To μοναδικό site για το imaging, το οποίο είναι responsive και προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή που το βλέπει κάποιος (desktop, mobile). To site ανανεώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει νέα γύρω από το imaging (νέα προϊόντα, διαγωνισμούς φωτογραφίας, εκθέσεις, δοκιμές προϊόντων κλπ) καθώς και νέα που αφορούν στα consumer electronics γενικότερα. Παράλληλα, είναι το μοναδικό site που περιλαμβάνει αναλυτικές δοκιμές προϊόντων.

Έκδοση Βιβλίων Η εταιρία έχει εκδώσει 24 τίτλους βιβλίων, bookazines και λευκωμάτων, σε τομείς που αφορούν στις τεχνικές επεξεργασίας εικόνας, την ψηφιακή και ταξιδιωτική φωτογραφία, το video, και τη φωτογραφία δράσης. Τα βιβλία διακινούνται από κεντρικά βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα (Ιανός-Public κ.α.) ενώ δίδονται και μέσω αντικαταβολής ή από τα γραφεία μας.

Διοργάνωση Κλαδικών Εκθέσεων - H εταιρία από το 1998 μέχρι σήμερα, έχει διοργανώσει συνολικά 17 εκθέσεις, με αντικείμενο το Imaging («Photonet 1998», «Expo Photo 2003», 11 «Photonet Show» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο) καθώς και 5 Ημερίδες «Photonet Special Day» στην Αθήνα (2014-2016-2017-2018) και στο Ηράκλειο (2016). Επιπλέον, έχει διοργανώσει 2 εκθέσεις, με τίτλο «Αποδράσεις στη Φύση» για τον υπαίθριο Τουρισμό με αυτοκινούμενο και τροχόσπιτο. Ακόμη, συνεργάστηκε και στη διεξαγωγή της ”1Ης Ιmage & Tech Expo” που έλαβε χώρα 10-12 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.nexusmedia.gr και στο Facebook.

Nexus Publications A.E

Γράμμου 2, 13651, Άγιοι Ανάργυροι

2108320834

nexus@nexusmedia.gr

www.nexusmedia.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.