ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΕ – ICONNET

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΕ – ICONNET
H ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΕ - ICONNET στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION!

Στην εταιρεία Ψηφιακή Επιλογή Α.Ε. - iconNet, με την 28χρονη παρουσία μας στον χώρο, ειδικευόμαστε στην παραγωγή ψηφιακών άλμπουμ υψηλών προδιαγραφών και στις ψηφιακές εκτυπώσεις υλικών. Συμπληρωματικά με αυτά, κατασκευάζουμε συνοδευτικά προϊόντα (κουτιά άλμπουμ, USB κουτιά κ.ά.) που πλαισιώνουν το κύριο αντικείμενό μας. Η έδρα μας βρίσκεται στην Αθήνα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που εργάζεται καθημερινά με στόχο την κάλυψη των συνεχώς εξελισσόμενων αναγκών των συνεργατών μας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών τους στους καταναλωτές της λιανικής αγοράς. Επενδύουμε συνεχώς σε ψηφιακούς εκτυπωτές, διαφορετικών δυνατοτήτων σε εκτυπώσεις υλικών, καθώς και σε νέους πιο δυνατούς και γρήγορους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τη βιβλιοδεσία, που είναι και η ειδοποιός διαφορά μας, καθώς προσφέρουμε δυνατότητα βιβλιοδεσίας των σαλονιών με και χωρίς ενδόφυλλο χαρτόνι σε όλα τα μεγέθη των άλμπουμ.

Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που προσφέρει το ίντερνετ στην επικοινωνία και στις εμπορικές συναλλαγές, έχοντας δημιουργήσει ένα λεπτομερές και ακριβές ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών ανάμεσα σε εμάς και τους συνεργάτες μας. Με αυτόν τον τρόπο η επικοινωνία είναι εύκολη και οι παραγγελίες εκτελούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις επιθυμίες του εκάστοτε συνεργάτη μας, ο οποίος γνωρίζει ακριβώς τις απαιτήσεις που έχει ο ίδιος και οι πελάτες του. Στην έκθεση Image 'n’ Tech & Photovision 2019 θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις ψηφιακών άλμπουμ και προϊόντων, που σχεδιάστηκαν ειδικά τον χειμώνα 2018 - 2019, δεκάδες νέοι κωδικοί υλικών επένδυσης καθώς και εκπληκτικές προσφορές σε USB Stick και USB κουτιά. Πιστεύουμε ότι η πληθώρα των επιλογών, ιδίως στα εξώφυλλα των άλμπουμ, λόγω της μοναδικότητας των υφών θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Θα είμαστε εκεί για να γνωριστούμε από κοντά και να λύσουμε κάθε σας απορία πάνω σε τεχνικά χαρακτηριστικά και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις. Θα χαρούμε να σας δούμε και να ακούσουμε τα σχόλιά σας!

Σας περιμένουμε στο περίπτερο D6!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.iconnet.gr

ICONNET

Νιρβάνα & Ρεγκούκου 7Α, Κάτω Πατήσια, T.K. 111-45

210 8319600

desk@iconnet.gr

www.iconnet.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.