Δειπνοσοφιστήριον Catering

Δειπνοσοφιστήριον Catering
To Δειπνοσοφιστήριον Catering στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION!

Από το 1997, το Δειπνοσοφιστήριον Catering θέτει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας. Ο Τάκης Χριστοφιλέας, ο μικρότερος αδελφός του Δημήτρης και ο ξάδερφός τους Διομήδης Καψάλης μοιράστηκαν το κοινό τους όραμα για αυθεντικές & πρωτότυπες ελληνικές γεύσεις, έχοντας ως σημείο αναφοράς τις μνήμες, τις γεύσεις και τις μυρωδιές της Μάνης, του τόπου καταγωγής τους. Γαστρονομία όπως Τέχνη. Κουζίνα της Ψυχής. Μεγάλοι Σεφ. Τοπικά υλικά. Διεθνείς Τάσεις. Αδιαπραγμάτευτη Ποιότητα. Αυθεντικότητα και Παράδοση. Αγάπη και Όραμα. Κοσμοπολιτισμός με Ουσία. Πρωτοπορία και Ανανέωση.

Η «συνταγή» της επιτυχίας μας έχει αρκετά συστατικά, πολύ μόχθο και άφθονη προσήλωση σε αληθινές αξίες. Έτσι κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας, έτσι παραμένουμε στην κορυφή και έτσι μπορούμε και δίνουμε στις μεγάλες στιγμές της ζωής σας τη γεύση που τους αξίζει! Με τρίπτυχο την αυθεντικότητα, την αστείρευτη δημιουργικότητα & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, το Δειπνοσοφιστήριον Catering χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης στο χώρο της εστίασης & τη διοργάνωση εκδηλώσεων με διαχρονικές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε την αποκλειστική συνεργασία με τα Μουσεία Μπενάκη και Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, για την ευθύνη διαχείρισης των Café-Restaurants, καθώς και με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College), Island, Κτήμα Ορίζοντες, Κτήμα Λάας, Casa e campo, Ethnikos- Event Hall και πολλοί άλλοι χώροι. Στην κουζίνα επικεφαλής είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με φιλοσοφία που εστιάζει στη μέγιστη ανάδειξη της γευστικότητας και της υψηλής διατροφικής αξίας των υλικών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.dipnosofistirion.gr και στο Facebook.

Δειπνοσοφιστήριον Catering

Μάτσα 17, Κηφισιά, τκ 14564

2106206155

www.dipnosofistirion.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.