ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS ΕΠΕ

ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS ΕΠΕ
H ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS ΕΠΕ στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION!

Η εταιρεία ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS ΕΠΕ με έδρα την Αθήνα και με έτος ίδρυσης πριν από τρεις δεκαετίες πατάει γερά τα πόδια της στο σήμερα εξελισσόμενη και εισάγοντας και διανέμοντας στην Ελλάδα, ισχυρά και σύγχρονα brands της σταθερής και κινούμενης εικόνας. Λαμβάνοντας υπόψιν της την τρέχουσα αξία του χρήματος επιμένει να αντιπροσωπεύει ακριβούς κατασκευαστές με αξιόπιστα προϊόντα και να τα προμηθεύει σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές τα οποία βρίσκονται σε κάθε γύρισμα, studio και τηλεοπτικό σταθμό.

Με γνώμονα αξίες όπως άμεση εξυπηρέτηση πελατών πριν και μετά την πώληση, ευελιξία στις ανάγκες του συναλλασσόμενου και γνώση των προϊόντων έχει χτίσει γερές σχέσεις εμπιστοσύνης και απολαμβάνει την αποδοχή και την προτίμηση του αγοραστικού κοινού. Η ΜΑΝΙΟΣ CINE TOOLS ΕΠΕ συνεχίζει να επενδύει στο άμεσο στοκ, στον επαρκή διαθέσιμο χρόνο επικοινωνίας με τον πελάτη και σε ένα εργαστήριο επισκευών το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.manioscinetools.gr και στο Facebook.

ΜΑΝΙΟS CINE TOOLS

Αραχναίου 12, Αθήνα

210 6452995

www.manioscinetools.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.