PHOTOMETRON

PHOTOMETRON
H PHOTOMETRON στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION!

Η Photometron είναι μια εταιρεία διανομής και εμπορίου αφιερωμένη στα τμήματα της επαγγελματικής φωτογραφίας, της κινηματογραφίας και των γραφικών τεχνών. Παρέχει υπηρεσίες διανομής σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εμπορικά δίκτυα σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων. Με σειρά ενεργειών παρακολούθησης , οι πελάτες επωφελούνται από εξυπηρέτηση και υποστήριξη μετά την πώληση. Η Photometron διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκθέσεις, εργαστήρια και παρουσιάσεις εξοικείωσης προϊόντων, καθώς και σχέσεις τύπου, προκειμένου να διευκολύνει την προώθηση προϊόντων και την ικανοποίηση των πελατών. Έχει κερδίσει τη φήμη της στον κλάδο, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, τη συνέπεια και την άριστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, τόσο στους συνεργάτες δικτύου, όσο και στους τελικούς πελάτες της. Με την υιοθέτηση συνεχούς κατάρτισης στην τελευταία τεχνολογία, και με εφαρμογές ασφαλούς διαχείρισης επενδύσεων και πιστώσεων, η εταιρεία έχει απολαύσει σημαντικά επιτεύγματα τα τελευταία 25 χρόνια. Ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Μυλωνά το 1992, συνεχίζει να ανταγωνίζεται και να αναπτύσσεται, διευρύνοντας εγκαταστάσεις και δραστηριότητες από την Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, στη Λεμεσό (2002), στη Σόφια (2004) και στο Βουκουρέστι (2007).

Οι πελάτες της Photometron είναι έμποροι και ιδιώτες στους τομείς φωτογραφίας, κινηματογράφου και βίντεο, στους κλάδους των γραφικών τεχνών, καταστημάτων λιανικής και δικτύων διανομής. Παράλληλα εξυπηρετούνται προμήθειες τον δημόσιο τομέα, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και εξαγωγική δράση εντός της Ε.Ε.

Σας περιμένουμε και εφέτος στην διπλή έκθεση IMAGE+TECH expo & Photovision 2019 και στο περίπτερο D-1a Έχουμε προετοιμάσει για εσάς τις παρακάτω.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ:Φωτογραφικές μηχανές 35mm: Ολόκληρη η σειρά της Canon σε mirrorless & DSLR Οθόνες αναφοράς: Σειρές επαγγελματικών οθονών αναφοράς Viewsonic για βίντεο και φωτογραφία Μεσαίο φορμά: Εμπειρία 100 megapixel, με την Hasselblad H6D-100 Σουπερ Φακοί: Δοκιμάστε τους μοναδικούς 28-70/f2,0, 50/f1,2 καθώς και άλλα διαμάντια της Canon Color management: όλα τα όργανα καλιμπραρίσματος, για οθόνες και εκτυπωτές, καθώς και για φακούς AF, αισθητήρες μηχανών, κινηματογράφο κ.ά. Υπολογιστές & Laptop: τα «γρήγορα» εργαλεία της DELL για γραφικές τέχνες, φωτογραφία & βίντεο Οπτικά φίλτρα: ότι καλύτερο υπάρχει σε πολωτικά, UV, ND και Gradient frames από την Ιαπωνική MARUMI Flash: Μια πλήρης σειρά hi-tech και δημιουργικών εργαλείων φωτισμού, από SMDV και BRONcolor Τρίποδα: Ανθρακονήματα και SuperCarbon, space technology από την Ιαπωνία με την SLIK Time Lapse & Αστροστάτες: Με την SLIK στην αστρο-φωτογράφιση και στην μαγεία του time lapse.

ΔΡΑΣΕΙΣ:

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικό σας USB stick, για να προβάλετε εικόνες σας σε αυστηρά καλιμπραρισμένα μόνιτορ • Να φορτώσετε σε δική σας κάρτα μνήμης, εικόνες που θα τραβήξετε με την Hasselblad H6D-100 ή με μηχανές και φακούς Canon, η με φακούς Zeiss πάνω στις δικές σας μηχανές. • Να δοκιμάσετε με τις μηχανές σας τα κορυφαία συστήματα φωτισμού και φλας από την SMDV και Sunbounce • Να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες οικονομικές προσφορές και τα προγράμματα απόσυρσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.photometron.com/en/ και στο Facebook.

Photometron

Λεωφ. Αλεξάνδρας 102α ΤΚ 11521

210 3001996

info@photometron.com

www.photometron.com/en/

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.