ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ

ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
H ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION!

Η εταιρεία ΦΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο FISHEYE LTD δραστηριοποιείται από το 2012 στο φωτογραφικό χώρο. Την εταιρεία μας απαρτίζουν καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση από μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως η Eastman Kodak, Noritsu, Gretag και άλλες. Πρόσφατα η εταιρεία μας επεκτάθηκε στο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκτυπωτών γραφείου και γενικότερα της εκτύπωσης σε υλικά με την τεχνική της θερμομεταφοράς.

Είμαστε επίσημοι μεταπωλητές των προϊόντων EPSON και διαθέτουμε εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό από την Epson και παρέχουμε υπηρεσίες ως επίσημο επισκευαστικό κέντρο για τους εκτυπωτές Epson Large Format Printers και Drylab. Η εταιρεία μας έχει βραβευθεί από την Epson για δύο συνεχείς χρονιές ως Epson Pro Graphics+ Partner GOLD 2017 και 2018. Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε μεγάλη γκάμα των εκτυπωτικών λύσεων που προσφέρει η Epson και θα μπορέσετε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας τους μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Το 2018 ξεκινήσαμε συνεργασία με την εταιρεία CHN PAPER LTD για τη διάθεση μηχανημάτων και υλικών θερμομεταφοράς. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και μηχανημάτων για εκτύπωση σε υλικά θερμομεταφοράς. Σε μας θα μπορέσετε να δείτε σε λειτουργία εκτυπωτές και πρέσσες θερμομεταφοράς, εκτυπωτές 3D vacuum και κοπτικά μηχανήματα βινυλίου και άλλων υλικών. Το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα θα σας εκπαιδεύσει στη χρήση όλων των μηχανημάτων θερμομεταφοράς και των τεχνικών για την εκτύπωση στα διαφορετικά υλικά. Σε μας θα βρείτε μηχανήματα των οίκων SAWGRASS, SEFA, INSTA, GRAPHTEC, RIBBON WRITER κ.α. και αναλώσιμα των οίκων CHROMALUXE, BESTSUB, UNISUB.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.fisheye.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.