ΤΕΧΝΙΟ A.E.

ΤΕΧΝΙΟ A.E.
H ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε. στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION!

Η ΤΕΧΝΙΟ A.E., δημιουργήθηκε έχοντας ως σκοπό τη πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία στον τομέα του IMAGING, προσφέροντας κάθετες λύσεις από το pre-production μέχρι και τη τελική εκτύπωση. Ο επαγγελματίας φωτογράφος του σήμερα, διαφέρει κατά πολύ από τους προγενέστερους. Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι διευρυμένες απαιτήσεις των πελατών του και η ανάγκη για πιο αποδοτικές επενδύσεις στον εξοπλισμό του, γέννησαν μία νέα εποχή.

Σε 300 τετραγωνικά μέτρα, λειτουργεί μεταξύ άλλων, ένας μοντέρνος χώρος έκθεσης φωτογραφιών ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε μία πλήρης υποδομή ενός φωτογραφικού στούντιο με οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιείται, πέραν των φωτογραφικών αναγκών, και ως χώρος σεμιναρίων και εκπαίδευσης.

Η ΤΕΧΝΙΟ έχει σκοπό την αντιπροσώπευση & διανομή προϊόντων του τομέα Imaging αλλά παράλληλα και σταδιακά αναπτύσσεται και σε άλλους τομείς, όπως αυτοί σηματοδοτούνται από τα αρχικά του ίδιου του ονόματος της:

Telecommunications

Electronics

Computers

Hi-Fi

New Technologies

Imaging

Optics

H ΤΕΧΝΙΟ είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των εργοστασίων: Elinchrom, Photoflex, Cokin, Nodal Ninja, Phottix, Phase One, Capture One

Όσο αφορά τα νέα προϊόντα που θέλουμε να αναδείξουμε στην έκθεση ειναι τα εξής: PHASE ONE IQ3 100 TRICHROMATIC, CAPTURE ONE 12 Software, Elinchrom ELB500 TTL, Elinchrom Transmitter Pro (For Canon - Nikon - Fujifilm - Panasonic/Olympus).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.kounio.gr

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.