ΦΩΤΟΚΛΙΚ

ΦΩΤΟΚΛΙΚ
H ΦΩΤΟΚΛΙΚ στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION!

H ομάδα ΦΩΤΟΚΛΙΚ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 και αποτελείται από ερασιτέχνες φωτογράφους. Πρωτοξεκίνησε από τα μαθήματα φωτογραφίας στο Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι που δραστηριοποιείται στην πόλη της Κέρκυρας. Στη συνέχεια αυτή η απλή παρέα εξελίχθηκε σε μια δεμένη και πολυτάλαντη ομάδα υπό την καθοδήγηση των Γρυπάρη Ανδρέα και Κούρκουλου Ευάγγελου (Λάμπης) με σκοπό τη διάδοση της φωτογραφικής τέχνης στο νησί. Στεγάζεται στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας (ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ) και συνεργάζεται μαζί της σε διάφορες δραστηριότητες. Στα χρόνια της δράσης της η ομάδα έφτασε να αποτελείται από 50 μέλη. Αποτέλεσμα των προσπαθειών της είναι η δημιουργία μιας φωτοθήκης που απαρτίζεται από 200 φωτογραφίες σε τυπωμένη μορφή και 500 φωτογραφίες σε ψηφιακή, χωρισμένες σε θεματικές ενότητες.

Τα μέλη που λαμβάνουν μέρος στην παρούσα έκθεση είναι: ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΤΟΥΛΑ, ΒΟΥΡΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ, ΓΥΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΔΑΠΕΡΓΟΛΑ ΕΛΕΝΑ, ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΟΥΙΝ ΜΑΡΚ, ΜΑΖΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΚΡΗ ΛΕΝΑ, ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΑΡΗ ΑΙΜΙΛΙΑ, ΟΡΦΑΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΡΙΓΑΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΟΡΜΟΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Facebook.

ΦΩΤΟΚΛΙΚ

6937048326, 6986059831

fotoclick.gr@gmail.com

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.