Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας

Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας
H Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION!

Η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας (Φ.Ο.ΚΑΛ), με συντονιστή τον Νίκο Ηλιόπουλο, δραστηριοποιείται φωτογραφικά και πολιτιστικά από τον Ιανουάριο του 2017 στοχεύοντας στη δημιουργική ενασχόληση, άσκηση και καλλιτεχνική έκφραση των μελών της μέσα από τη φωτογραφία. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται μαθήματα φωτογραφίας, δημιουργικά projects, διοργανώνονται φωτογραφικές εκθέσεις, σεμινάρια, εκδηλώσεις και αντίστοιχες εξορμήσεις. Στο διάστημα της λειτουργίας της συνεργάστηκε φωτογραφικά και όχι μόνο με διάφορους θεσμούς και φορείς της Μεσσηνίας, καθώς και με συλλόγους, ομάδες και λέσχες φωτογραφίας απ' όλη την Ελλάδα. Οι συναντήσεις των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Καλαμάτας πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή 18:00 – 20:00 στο χώρο της και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.

Εκθέτουν οι: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΛΙΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΜΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΖΑΓΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΛΑΓΙΟΥ ΦΙΛΑΝΘΗ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΟΥΛΥΜΕΝΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΒΡΥΩΝΗ ΙΟΥΛΙΑ, ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΟΥΣΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΙΝΤΖΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, EASTLAND PETER, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΝΟΛΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΠΕΚΗ ΟΛΓΑ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Facebook.

Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας

Λακωνικής 38, 24100, Καλαμάτα

6944583009

photokalamatas@gmail.com

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2169390312
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.