Registration

ΕΚΘΕΤΕΣ

Συμπληρώστε στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής τα στοιχεία όσων θα εργασθούν στο περίπτερο της εταιρίας σας κατά την διάρκεια της έκθεσης και παραλάβετε το πάσο Εκθέτη IMAGE+TECH expo στη Γραμματεία της έκθεσης.


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Με τον κωδικό που θα λάβετε μπορείτε να παραλάβετε το πάσο επισκέπτη στη γραμματεία της έκθεσης εύκολα και γρήγορα.
Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε απ' ευθείας στην γραμματεία της έκθεσης.

Επαγγελματίες Επισκέπτες
Η είσοδος για επαγγελματίες του χώρου είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του επαγγελματικού πάσο είναι η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή σφραγίδας της επιχείρησης σας.

Επισκέπτες με πρόσκληση
Η είσοδος για όσους έχουν λάβει πρόσκληση είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή σας και η προσκόμιση της πρόσκλησης στην γραμματεία της έκθεσης είτε σε ηλεκτρονική ή σε έντυπη μορφή.

Ερασιτέχνες Φωτογράφοι
Η είσοδος για ερασιτέχνες φωτογράφους είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής. Στο πεδίο "Επωνυμία Εταιρείας" παρακαλώ συμπληρώστε "Ερασιτέχνης Φωτογράφος".



ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ

Η είσοδος για εκπροσώπους τύπου είναι ελεύθερη, κατόπιν εγγραφής.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής και με τον κωδικό που θα λάβετε, μπορείτε να παραλάβετε το δημοσιογραφικό πάσο IMAGE+TECH expo στη Γραμματεία της έκθεσης εύκολα και γρήγορα. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε απ' ευθείας στην είσοδο της έκθεσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του δημοσιογραφικού πάσο IMAGE+TECH expo είναι η επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας.



ΚΟΙΝΟ

Τιμή Εισιτηρίου : 3 €

Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στα ταμεία στην είσοδο της έκθεσης. Το κάθε εισιτήριο ισχύει μόνο για μία ημέρα και μόνο για την ημέρα αγοράς.

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!


Ε. Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε.

Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων & Events - Υπηρεσίες Επικοινωνίας

Αθηνάς 34, 131 22 Ίλιον

www.be-best.gr

(+30)2102626267
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.